Duurzaamheidsmarkt

Op zaterdag 8 oktober organiseert de gemeente Zuidplas met bedrijven, winkels en organisaties een duurzaamheidsmarkt rond het Raadhuisplein te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Wilt u een kraam inrichten en bemensen om te laten zien wat u zelf doet op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen?

 

Op de duurzaamheidsmarkt ziet het winkelend publiek wat bedrijven doen aan duurzaamheid. U kunt als bedrijf ook laten zien aan inwoners van de gemeente wat u doet. Bijvoorbeeld: bedrijven die woningen isoleren, zonnepanelen of zonneboilers plaatsen, lease en verkoop van elektrische fietsen en auto’s en duurzame groenbedrijven. Ook sociale duurzaamheid krijgt een plek: innovaties in de zorg bijvoorbeeld en vraag en aanbod voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.  Wie verkoopt of ontwikkelt er heel andere duurzame producten of diensten? Ondernemers, laat u zien en geef u nu op, want vol is vol!  

 

Aanmelding via e-mailadres duurzaamheidsmarkt@zuidplas.nl. Of belt u voor meer informatie Bart van Geleuken, telefoon 06-17935073.

 

Datum: zaterdag 8 oktober, 10.00-14.00 uur

Plaats: Raadhuisplein, gemeentehuis, Reigerhof

Deelname aan de duurzaamheidsmarkt is gratis.

Datum:08 Oct '16
Tijd:10.00 - 14.00
Locatie: