Profiel OKZM

industriegebied_1industriegebied_2industriegebied_3industriegebied_5industriegebied_4

De Ondernemerskring Zevenhuizen-Moerkapelle (OKZM) is in 1991 opgericht, vrij snel na het samenvoegen van de voormalige gemeenten Zevenhuizen en Moerkapelle. Hoewel nabije buren, bleek dat bedrijven van de beide gemeenten veel te weinig relatie met elkaar hadden. Hoofddoelstellingen van de Ondernemerskring zijn daarom vooral kennismaken, belangenbehartiging en ervaringen uitwisselen.

Het nog steeds groeiende aantal leden en bezoekers bij activiteiten tonen aan dat de Ondernemerskring leeft, haar plaats gevonden heeft en wat het meest belangrijke is, dat de leden elkaar gevonden hebben.

Iedere keer weer blijkt bij bedrijfsbezoeken de enorme waardering voor de activiteiten van de ander. Het is daarbij niet belangrijk hoe groot men is, of hoeveel medewerkers het bedrijf heeft. Nee, het ondernemerschap is de bindende factor. De herkenning van overeenkomstige problemen, maar vooral ook de uitwisseling van individuele successen, geeft de club haar dynamiek.

Op deze website krijgt u een indruk van de veelzijdigheid van het bedrijfsleven in Zevenhuizen-Moerkapelle (zie o.m. Ledenlijst). Het is enerzijds een grote variĆ«teit aan branches en productgebieden en anderzijds een geweldige melange van groot en klein, kwaliteit, handwerk, creativiteit, technische hoogstandjes…

Hard werken, discipline en gedrevenheid zijn kenmerken van een ondernemer. Het zijn deze factoren die ons binden in de Ondernemerskring Zevenhuizen-Moerkapelle, maar er is zeker ook de lol en de gezelligheid. Ondernemers ontmoeten ondernemers, via bedrijfsbezoeken en de ‘Ondernemersborrel’ en dat alles onder het motto “beter een goede buur dan een verre vriend”.

Het bestuur

Geef een reactie:

Sorry, alleen ingelogde leden kunnen reageren